Ακούσαμε το άλμπουμ του Κώστα Ζέκου «Σε έναν καλύτερο κόσμο»
Σχολιάστε πρώτοι!

Η νέα κυκλοφορία του Κώστα Ζέκου είναι το άλμπουμ «Σε έναν καλύτερο κόσμο». Πρόκειται για τον τέταρτο δίσκο του Καβαλιώτη τραγουδοποιού και περιέχει 11 νέα τραγούδια που παρουσιάζουν τη οπτική γωνία του για θέματα καθημερινά, την ίδια τη ζωή και τις καταστάσεις που βιώνει ο κάθε άνθρωπος.

Πρόκειται για συνθέσεις πολύ ιδιαίτερες με ένα πλούσιο ηχητικό αποτέλεσμα και πολύ διαφορετικό απ’ ότι έχουμε συνηθίσει. Σ αυτό συμβάλει πρώτα απ όλους ο ίδιος ο Κώστας Ζέκος με την ιδιαίτερη και ξεχωριστή φωνή του, που από μόνη της μπορεί να δώσει σ ένα τραγούδι ένα χαρακτηριστικό αποτέλεσμα που μένει εύκολα στο μυαλό. Σημαντικό ρόλο βέβαια παίζουν και οι συνεργάτες του, που πρόκειται για εξαίρετους μουσικούς που εγγυούνται ένα άριστο αποτέλεσμα.

Αποτέλεσμα αυτών των παραγόντων είναι τραγούδια που αποπνέουν μια αισιόδοξη διάθεση που εναντιώνεται στη ρηχή και επιφανειακή εποχή μας. Με έντονη δύναμη και βάθος στον στίχο και αυθεντικές στιγμές.
Αναμφισβήτητα το ‘’Σ ’έναν καλύτερο κόσμο’’ κλέβει την παράσταση. Κεφάτο, καλοκαιρινό και φτιαγμένο για να τραγουδιέται από πολλά χείλη.

Επίσης άλλα αγαπημένα που ξεχωρίσαμε είναι τα ‘’Αθήνα’, ’Ένας για όλους'' και το ‘’Πηγή", χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τα υπόλοιπα υστερούν. Το «Σε έναν καλύτερο κόσμο» είναι ένα άλμπουμ με ταυτότητα και 11 τραγούδια που σε καλούν να τα ακούσεις και να κάνεις τις δικές σου επιλογές.

Ευχόμαστε καλή συνέχεια και αναμένουμε εξίσου όμορφες δουλειές....

Tracklisting

1. ΑΘΗΝΑ
2.ΕΚΕΙ ΑΝΕΒΗΚΕΣ
3.ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
4. ΗΡΘΑ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΩ
5. ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ
6. ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ
7. ΠΑΙΔΙΑ ΝΤΥΜΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟΙ
8. ΠΗΓΗ
9. Σ ΕΝΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ
10. ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΓΑΠΗ
11. ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΣ

Links
https://www.facebook.com/KostasZekos.gr/ 

Prev Next
Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.