Ο Θωμάς Δημητρακόπουλος μιλάει στο freshart24.gr!
Σχολιάστε πρώτοι!

1.Έναυσμα για ενασχόληση με τη μουσική...

Η αγάπη μου για τη μουσική αρχικά ήταν το έναυσμα για να ασχοληθώ μαζί της. Στην πορεία, μαζί με αυτή την αγάπη, προστέθηκε και η αγάπη για τον άνθρωπο τον οποίο ήθελα να διασκεδάσω και να μοιραστώ τις μουσικές μου και τα τραγούδια μου.

2. Σε υποστήριξε η οικογένειά σου;

Η οικογένειά μου ήταν και είναι πάντα δίπλα μου σε αυτή την πορεία. Στηρίζει τις επιλογές μου αλλά και με συμβουλεύει όταν υπάρχει ανάγκη.

3.To τελευταίο σου τραγούδι με τίτλο ‘’Χάρηκα που σε γνώρισα ‘’Γνώρισε μεγάλη επιτυχία. Το περίμενες αυτό το αποτέλεσμα;

Με τον Βασίλη Παππά φτιάξαμε αυτό το τραγούδι για να διασκεδάσει ο κόσμος και φαίνεται ότι το πετύχαμε. Η αλήθεια είναι ότι μέσα μου κάτι μου έλεγε ότι αυτό το τραγούδι θα αγαπηθεί. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και οι δυό μας για αυτό το αποτέλεσμα και ευχαριστούμε από καρδιάς τον κόσμο για την αγάπη τους.

4. Κάθε φορά που κυκλοφορεί νέο σου υλικό πώς νιώθεις; Έχεις το άγχος της αποδοχής;

Κάθε νέα κυκλοφορία συνοδεύεται και με κάποια αγωνία για την αποδοχή της. Θέλω να αγαπηθεί από το κοινό και προσπαθώ να μην αγχώνομαι για αυτό, αλλά αφήνω το χρόνο να δείξει πως θα προχωρήσει.

5.Πλέον έχεις αποκτήσει μια εμπειρία από την πορεία σου στη μουσική σκηνή. Πώς νιώθεις και τι προσδοκίες έχεις από εδώ και πέρα;

Η εώς τώρα πορεία μου στη μουσική με έχει διδάσκει αρκετά πράγματα. Νοιώθω υπέροχα αφού έχω καταφέρει να κάνω το χόμπι μου επάγγελμα και προσδοκώ να φτιάξω και άλλα τραγούδια που θα αγαπήσει ο απλός καθημερινός άνθρωπος.

6. Είσαι ένας τραγουδιστής με σταθερά ανοδική πορεία;

Προσπαθώ όσο γίνεται να κάνω σταθερά βήματα με μέθοδο και αγάπη για αυτό που κάνω έτσι ώστε να παραμένω στην επικαιρότητα και να έχω την εξέλιξη που θέλω.

7. Μια γενική ερώτηση ποιο θεωρείς το σημαντικότερο πρόβλημα της σημερινής ελληνικής κοινωνίας;

Η έλλειψη επικοινωνίας μεταξύ των ανθρώπων είναι ένα από τα πιο σημαντικά προβλήματα της σημερινής μας εποχής.Πρέπει κάπως να το ξεπεράσουμε και να ξαναβρούμε τον τρόπο να επικοινωνούμε μεταξύ μας. Με τη μουσική εμείς οι τραγουδιστές επιδιώκουμε να επικοινωνίσουμε με τον κόσμο έτσι ώστε να έρθουμε πιο κοντά.

8. Τα επόμενά σου σχέδια;

Παράλληλα με τις εμφανίσεις που τρέχουν ετοιμάζω αυτόν τον καιρό το νέο μου τραγούδι με τίτλο ‘’Κόκκινα τριαντάφυλλα’’ σε στίχους του Βασίλη Παππά και μουσική δική μου που θα κυκλοφορήσει και αυτό από τη Heaven music.

9.Μία ευχή που θα ήθελες να κάνεις για τους αναγνώστες τoυ Fresh art 24 ;

Εύχομαι σε όλους τους συνανθρώπους μας να έχουν υγεία και αγάπη για τη ζωή.Να είναι όσο γίνεται πάντα χαρούμενοι και να απολαμβάνουν τη μουσική.

 

 

Prev Next
Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.